At købe hvalp her
 

Hvalpene fødes lige midt i vores daglige liv, så de er vant til både alt, hvad der foregår i en husholdning, tv m.m.  - og  resten af flokken af hunde, der kærligt tager del i deres opvækst, når de fra 3 ugers alderen begynder at komme ud af børnehaven.


Besøgende er meget velkomne, både før hvalpene er født og ellers fra hvalpene er omkring 3 uger gamle, gennem besøgene får vi pejlet os ind på, hvilken hvalp der er den rette for Jer, ofte vil hvalpene dog være omkring 7 uger gamle, inden man kan tage det endelige valg.

Undervejs kommer vi ind på det at have havanese, pelspleje m.v. Jeg forventer at I har spørgsmål, ligesom jeg gerne vil vide så meget som muligt om jeres forventninger, hvilket liv I tilbyder jeres kommende hund.


Hvis vi ved Jeres første besøg bliver enige om, at I skal have hvalp herfra, vil I blive kontaktet, når kuldet er født.  Når I så har været her at kigge hvalpe,  skriver vi en købsaftale, hvor I vil blive bedt om at lægge et depositum på 20% af købesummen.
Ved erlæggelse af depositum forpligter vi os på hinanden, hvis I fortryder er depositum tabt, hvis jeg af en eller anden grund ikke kan levere, tilbagebetales depositum, så vi får 3 dages betænkningstid

Jeg anvender naturligvis DKK's købsaftale


Inden de er 8 uger har de også været med ude at køre bil, de har været med i skoven og på stranden.Hvalpen kan rejse herfra som 9 ugers, men kan sagtens blive her lidt længere, så det passer med mindst 1 uge, hvor der kan være en hjemme og I kan starte alenetræningen op stille og roligt.

De har fået ormekure og  tager afsted med 8 ugers vaccinationen, sundhedsbog, (EU hundepas kan tilkøbes) en grundig pasningsvejledning og naturligvis deres DKK - stambog,  samt foder til den første tid, et tæppe/legetøj, der lugter af mor.
En pakke med højkvalitetspelsplejeprodukter, højkvalitetspelsplejeremedier, halsbånd/snor og små søde overraskelser  kan tilkøbes til yderst favorabel pris
Vi afholder et pelsplejekursus, når hvalpene er ca 7 mdr., hvor vi så vidt det er muligt samles alle sammenDer er livslang hotline for stort og småt